Tijdelijke gedenkmonumenten

Het plaatsen van de uiteindelijke grafsteen op het graf van uw dierbare duurt vaak 6-8 maanden. Wilt u in deze tussentijd toch het graf voorzien van een tijdelijk grafmonument? Kijk dan hieronder naar de mogelijkheden.

Deze boomschijf-gedenkmonumenten zijn te leveren binnen 7 dagen en in overleg eventueel voor de uitvaart zelf leverbaar.

Deze boomschijven zijn uiteraard natuurlijke producten, waarvan niet 100% valt te voorspellen hoe het hout zich gaat houden in weer en wind. In combinatie met de steun worden onderkant en bovenkant goed aan elkaar bevestigd, wat de kans op breken zal minimaliseren. Daarnaast staat de boomschijf met behulp van deze steun vrij van de grond, wat de duurzaamheid ten goede komt. Deze boomschijven zullen het op deze manier zeker 8 maanden volhouden bij het graf van uw dierbare.

Prijzen voor boomschijf-monumenten

Doorsnee en dikte boomschijf Prijs boomschijf Prijs steun
Eiken hout 80-100 cm doorsnee 9 cm dik € 250,- € 200,- borg, € 10,- per maand huur
Eiken hout 30-40 cm doorsnee 6 cm dik € 125,- € 150,- borg, € 7,50 per maand huur

De steun kan worden gehuurd voor de periode totdat de definitieve grafsteen wordt geplaatst. Bij in gebruik name van de steun wordt € 200,- / € 150,- betaald. U krijgt bij het terugbrengen van de steun € 200,- min het aantal gehuurde maanden x € 10,- / € 7,50 terug als borg. U betaalt dus uiteindelijk eigenlijk alleen € 10,- / € 7,50 per maand huur.

 

Heeft u interesse of bent benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.